maandag 15 juli 2013

Starttijden The Open Dag 1


Ernie Els hoeft donderdag niet lang te wachten totdat hij echt begint met het verdedigen van zijn titel uit 2012. Op het Britse Open op Muirfield zal de "Big Easy" om 8.11 Nederlandse tijd afslaan. Hij speelt samen met de Huidige U.S. Open kampioen Justin Rose en Brandt Snedeker.

Dit is een van de vele aantrekkelijke groepen die door vele toeschouwers gevolgd zal worden. Een andere memorabele flight is die met Sir Nick Faldo, Tom Watson en Fred Couples. Zij slaan om 8.00 uur Nederlandse tijd af.

Na zijn overwinning afgelopen weekend is Phil Mickelson een van de grote kanshebbers op de titel. De afgelopen 2 jaar won de winnaar van het Schots Open ook het Brits Open. Hij zal samen spelen met de nummer 2 van de wereld, Rory McIlroy en Hideki Matsuyama. Zij slaan af om 8.44 Nederlandse tijd.

De middag heeft ook nog een aantal flights die op papier voor veel spektakel zouden moeten zorgen. Zo zal Masters kampioen Adam Scott om 13.12 afslaan samen met Matt Kuchar en Luke Donald. Vlak voor deze flight gaan Lee Westwood, Charles Schwartzel en Sergio Garcia van start.

Ook de nummer 1 van de wereld zal in de middag afslaan. Tiger Woods start, samen met Graeme McDowell en Louis Oosthuizen, om 13.45 Nederlandse tijd.


Het allereerste schot van het toernooi zal worden gedaan door, Peter Senior, die om 5.32 Nederlandse tijd en dus 6.32 AM in Groot-Brittanie zal afslaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten