woensdag 10 april 2013

The Masters begint!!!

 In de laatste ronde van het tweede Augusta National Spring Invitational, sloeg Gene  Sarazan  "the shot heard 'round the world." Hij holede een houten 4 uit op de par 5 vijftiende voor een albatross. Vervolgens won hij de 36-hole play-off tegen Craig Wood. Sindsdien wordt dit toernooi "The Masters" genoemd.
Donderdag 11 april begint dit magische toernooi. Voor golf fans over de hele wereld is dit een van de mooiste dagen van het jaar. De Azalea's staan in volle bloei en de baan ligt er perfect bij. Dit is het begin van de lente en het begin van het golfseizoen. De wintermaanden liggen achter ons en het warmere weer komt er nu echt aan. De zon begint te schijnen en de temperaturen gaan omhoog. Na dit weekend kunnen we zelf weer gaan werken aan onze dromen en ambities op de golfbaan. De komende dagen wordt er gespeeld door de allerbesten op de mooiste golfbaan van de wereld. Veel beter dan dit wordt het niet. Als op woensdag de par 3 wedstrijd gespeeld is begint de spanning  op te lopen. Zoals het verleden uit wijst wint de winnaar van dit mini-toernooitje het echte toernooi niet. Vanwege dit bijgeloof doen veel spelers er dan ook alles aan om deze niet te winnen. Zo krijgen de caddies, familie  en vrienden, alle kans om ook eens een poging te wagen op Augusta, met alle gevolgen van dien...
Vanavond om 21.00 uur op sport1 worden er live beelden uitgezonden van de par 3 wedstrijd. Genieten van de mooie plaatjes met  oude en nieuwe helden.
Vanaf morgen tot en met zondag zal er elke dag vanaf 21.00 uur live worden uitgezonden vanaf Augusta op sport1. Als u geen sport1 heeft en het toch wil volgen zendt de BBC op woensdag een preview uit en vrijdag een samenvatting uit van het toernooi op BBC2 HD. Op zaterdag van 19:30 tot 00:00 uur zenden ze live vanaf Augusta uit  en op zondag hetzelfde maar  dan al vanaf 18:30. Deze tijden komen van de website van de BBC dus houdt rekening met het tijdverschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten