woensdag 10 april 2013

4 redenen waarom Mickelson wint

Mickelson houdt van Augusta hij presteert vaak goed en heeft van de laatste 9 edities er 3 gewonnen. Hij heeft al aangegeven dat de baan er nog nooit mooier heeft bijgelegen. Waarom Phil deze keer wint? Hieronder een aantal redenen.
1. Mickelson heeft in de laatste negen jaar drie keer gewonnen. Hij zal dan ook vol vertrouwen naar Augusta zijn gekomen. Zijn laatste overwinning stamt uit 2010 en hij is er klaar voor.
2. Mickelson houdt van Augusta. Zijn drives hoeven niet helemaal goed te zijn maar het is mogelijk om herstel slagen te spelen zoals hij zelf in een interview aangeeft. En daar is Mickelson een meester in. Denk terug aan zijn schot op de 13e toen hij het toernooi won in 2010.
3. Mickelson heeft een strategie en houdt zich daaraan. in 2006 had hij twee drivers in zijn tas en won hij. Nu heeft hij de Phrankenwood een gemodificeerde houten 3 als driver. De kop heeft de grootte van een houten 3 maar de hellingshoek is 8,5°. Hij slaat er verder mee en is vol vertrouwen in deze nieuwe club.
4. Hij heeft dit jaar al twee top 10 plaatsen gehaald en een overwinning in Phoenix. .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten